Els Petits Camaleons demostren la seva força en la jornada de dissabte

El Festival de música per a nens i nenes ha portat a Sant Cugat noms com Els Pets, Xiula o Buhos

El Festival Petits Camaleons ha arrencat a Sant Cugat del Vallès aquest dissabte, 5 d'octubre, amb molta força. I és que el festival de música per a nens i nenes que se celebra al voltant del Teatre-Auditori i que arriba enguany a la vuitena edició, ha tornat a portar a la ciutat famílies senceres per gaudir de bona música en el format adaptat als més petits de casa.

Petits camaleons. Foto: Adrián Gómez

 

Ja cap a les deu del matí la plaça de Victòria dels Àngels s'anava omplint de canalla amb els seus pares o familiars, i a les onze, puntuals, i després d'una batucada, arrencaven els concerts. A l'escenari, noms com Els Pets, Xiula, Buhos, Joan Dausà, Sense Sal o The Penguins, entre molts altres, han fet les delícies de tota la família.

I és que, un any més, costa distingir qui s'ho passa millor, si els infants, o els adults que els acompanyen. Sigui com sigui, tots han ballat i cantat al ritme de les propostes com la de Ramonets, Abril&Sambola o Karaokes Band, per exemple, mentre els més petits podien gaudir dels concerts per a nadons, o les propostes d'arts escèniques per a tota la família.

Pepet i Marieta als Petits Camaleons. FOTO: Adran Gómez

Pepet i Marieta als Petits Camaleons. FOTO: Adran Gómez

Mentrestant, les propostes de cultura popular se succeïen a la plaça, amb Caparrots, Sardanes, Bastoners, Diables, Geganter, i més. Unes propostes que se sumaven als tallers i activitats plantejades per gaudir de l'estona entre concerts. A més, les zones d'esbarjo amb propostes gastronòmiques han seguit oferint estones de relaxació per agafar forces durant la jornada, alhora que els més petits es podien acostar als seus artistes preferits amb les rodes de premsa i les signatures.

Després d'aquesta primera jornada de Festival, les propostes musicals seguiran aquest diumenge amb noms com La Pegatina, Gertrudis, Doctor Prats, Miquel del Roig, Oques Grasses o Miquel Puig & ACP, entre molts altres. La festa continua!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem