Els Pets captiven el públic del Teatre-Auditori en el seu concert a Sant Cugat

El grup tornava a la ciutat per presentar 'Som' i inaugurar el Festival Petits Camaleons

Passen els anys i Els Pets segueixen demostrant el perquè fa més de tres dècades que pugen a l'escenari. La seva música segueix captivant any rere any, i ho ha demostrat el fet que aquests divendres, 4 d'octubre, a Sant Cugat del Vallès, han tornat a omplir el Teatre-Auditori.

Ho feien amb el concert inaugural del Festival Petits Camaleons que durant tot el cap de setmana s'està celebrant a Sant Cugat. Un concert en el qual els de Constantí presentaven els temes del seu darrer treball discogràfic, Som, però també un ampli repàs als grans clàssics de tots els temps que han esdevingut algunes de les seves cançons.

 

Més info: El Festival Petits Camaleons tanca edició amb rècord d'ocupació

Ara, Els Pets ofereixen dos concerts durant el festival, aquest cop en format adaptat als més petits pel que fa a durada i volums, però amb tota l'essència del grup i tota la seva energia.

 
Concert d'Els Pets al Teatre-Auditori. FOTO: Silvia Polanco

Concert d'Els Pets al Teatre-Auditori. FOTO: Silvia Polanco

Aquest no ha estat el primer cop que Els Pets han fet que el Teatre-Auditori ballés al seu ritme. I vista la reacció del públic, de ben segur que no serà l'última. Perquè, queda clar que hi ha ganes d'Els Pets.

 
Comentaris

Destaquem