Prop de 200 participants envaeixen Sant Cugat amb música en la Trobada de Caramelles

La trobada l'ha organitzat la Societat Coral La Lira i és la 3a vegada que es fa a Sant Cugat

La Societat Coral La Lira ha organitzat la tercera Trobada de Caramelles a Sant Cugat del Vallès aquest diumenge, 23 de setembre. La celebració ha comptat amb la participació de prop de 200 persones, entre tots els conjunts presents, i els santcugatencs han pogut gaudir de les millors caramelles a la ciutat, en una 3a edició de la trobada, que s'havia de celebrar el passat 15 d'abril i que va haver de ser ajornada per una gran manifestació convocada a Barcelona.

La Lira en plena actuació en la 3a Trobada de Caramelles. FOTO: Cedia

La Lira en plena actuació en la 3a Trobada de Caramelles. FOTO: Cedia



El diumenge 23 de setembre, doncs, s'ha recuperat la proposta, en la qual han participat, a més dels organitzadors, el Cor Anselm Clavé (Catalunya Nord), la Societat Coral Ben endins com qui ensorra l'àpit (La Llacuna), Cor l'Aliança de la Garriga (la Garriga), Cor Joventut Tianenca (Tiana), i el Cor Infantil Fusió, de Sant Cugat.

3a Trobada de Caramelles. FOTO: TOT Sant Cugat
La jornada ha iniciat a les 9 h del matí amb l'arribada de les colles a la plaça de Barcelona. Des d'allà, les diferents corals han anat recorrent el centre de la ciutat cantant en diferents punts. La jornada ha acabat amb el concert infantil de caramelles a la plaça de l'Om a les 11:30 h, i el concert de la Trobada de Caramelles, a la mateixa plaça, a les 12 h. Al final dels concerts, s'ha fet entrega d'un reconeixement a l'exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

 
Comentaris

Destaquem