A punt per a la 7a edició del Sant Cugat Fantàstic

La première de ‘Tigre Callejero’ inaugura el VII Sant Cugat Fantàstic

Els Cinemes de Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per ser escenari d'una nova edició del Sant Cugat Fantàstic, que se celebra els dies 24,25 i 26 de setembre a Sant Cugat. La premiere mundial del film català Tigre Callejero del gironí Ivan Mulero estrenarà la VII edició del festival. Cal destacar que les entrades i els abonaments es posaran a la venda pròximament, a través del web del Sant Cugat Fantàstic.

 

Les pel·lícules

Ente les altres pel·lícules que competeixen a la secció oficial hi ha el film Ovella, una pel·lícula de la XXII promoció de l’Escac protagonitzada per Nao Albert en el paper d’un home a qui un pagès, Pep Cruz, sempre ha tractat com una peça més del ramat. Aquesta serà la pel·lícula de clausura de la VII edició.

També en la selecció a competició hi ha la canadenca Anything for Jackson de Justin G. Dyck, El cadàver insepulto d’Alejandro Cohen Arazi, o Viaje al más allá, dirigit pel professor Sebastià d’Arbó, que vindrà a Sant Cugat per presentar aquesta cinta pionera del terror català que enguany compleix el seu 40è aniversari. En acabar el passi hi haurà un col·loqui amb el professor d’Arbó per parlar sobre els successos reals que es relaten al film.

Curtmetratges

Respecte els curtmetratges, la premiere de La senda, del santcugatenc Roger Comella, serà l’encarregada d’inaugurar el festival fent parella amb Tigre Callejero. El curtmetratge explica la història d’una nena influencer que, buscant la fama dels videos en directe, es perd en un misteriós bosc. Altres curts que veuran la llum per primer cop al circuit de festivals al Sant Cugat Fantàstic són Cases d’algú de Toni Pinel i Cris Gambín i Burbujas de aire de Marina Torres, dues històries fosques sobre la maldat humana portada al límit.

 

 
Comentaris

Destaquem