Tot a punt per a tres dies de titelles a Sant Cugat

La ciutat és l'escenari de la quarta edició de la mostra organitzada per Can Ninot

Sant Cugat del Vallès respirarà ambient titellaire durant el pròxim cap de setmana. Serà amb la quarta edició de la Mostra de Titelles, organitzada per Can Ninot amb la col·laboració de l'Ateneu, Cal Temerari, Paidos, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Una mostra que arrencarà el divendres, 15 de novembre, i s'estendrà fins diumenge, dia 17, amb onze espectacles diferents, adreçats a un públic infantil, però també a un públic adult. Espectacles en molts casos gratuïts, però també amb propostes de pagament, que es distribuiran en diferents escenaris, com són Can Ninot, la plaça d'Octavià, la Casa de Cultura i l'Ateneu.

 

Tal com explicava el director de Can Ninot, Christian Treceño, durant la presentació de la mostra, l'objectiu de la mostra és "promocionar l'art dels titelles al municipi". Així mateix, vol trencar tòpics, i posava de manifest que els titelles no són només per infants de menys de tres anys. "Que els nens no deixin d'anar als espectacles de titelles a partir dels 3 anys", reclamava.

Entre les novetats d'enguany, destaca que els espectacles a l'aire lliure i gratuïts seran a la plaça d'Octavià i s'incorpora l'Ateneu com a escenari. A més, s'estrena una companyia de Sant Cugat en la Mostra per primera vegada, la Patawa. "Cada vegada tendim més a utilitzar espais públics per espectacles culturals i permetrà acostar els titelles a la població", destacava Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura.

 

D'altra banda, enguany, Cal Temerari no acull cap espectacle en aquesta edició, però porta una de les propostes de la mostra, que anirà a càrrec de Títeres desde Abajo, la companyia que va ser denunciada per un suposat delicte d'enaltiment del terrorisme. "En moments de tanta repressió, està bé donar sortida a persones que ho han patit", destacava Julià Mestieri.

 
Comentaris

Destaquem