contingut promocionat
Amat Cultura L

 

A punt per a la presentació de 'Sant Cugat del Vallès desaparegut', de Ricard Mestre

La presentació es fa a la Sala El Siglo del Mercantic i està organitzada pel TOT Sant Cugat

El nou llibre del santcugatenc Ricard Mestre, Sant Cugat del Vallès desaparegut es presenta al municipi el dimecres 28 d'octubre. Una presentació organitzada pel TOT Sant Cugat, patrocinada per Amat Cultura i amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, l'Ajuntament de Sant Cugat, la llibreria Alexandria,  a les 19 h a la Sala El Siglo del Mercantic. També es podrà seguir en directe pel canal de Youtube del TOT Sant Cugat. 

 

En motiu de les noves mesures contra la COVID-19, qui vulgui venir presencialment haurà d'inscriure's prèviament a través del correu recepcio@totmedia.cat indicant el nom i cognoms, dni i telèfon de contacte. L'aforament està limitat al 50%. 

El llibre

Els llibre rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Sant Cugat del Vallès desaparegut és un recull d’imatges comentades que mostra l’evolució d’un poble que esdevingué ciutat, i també del seu entorn, des de mitjan segle xix fins als anys setanta.

Mostra llocs i històries desconeguts per a la majoria de la gent. Els qui ho van viure tindran l’oportunitat de reviure-ho, de ben segur que amb una certa enyorança. I als qui no van arribar a conèixer-ho, potser se’ls desperta la curiositat per saber-ne més.

 
Comentaris

Destaquem