S'obre la convocatòria del 17è Premi de Poesia Sant Cugat a Gabriel Ferrater

Qui hi vulgui participar té temps per inscriure's fins al 15 de desembre i el guardonat es coneixerà durant el març del 2019 i rebrà un premi econòmic de 8.530 euros

Fa uns dies, el poeta Miquel Àngel Lleuger rebia el guardó que l'acreditava com a guanyador de la 16a edició del Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. Només uns dies després, el guardó ja s'encara a la següent edició i ha obert ja la convocatòria perquè s'inscrigui qui ho desitgi, fins al pròxim 15 de desembre. El seu recull poètic que presenti cada inscrit ha de ser inèdit, en llengua catalana i amb una extensió de no més de 64 pàgines.

Aquest, però, no és l'únic requisit per presentar-se al certamen, podeu consultar-ne les bases completes, aquí.

El guanyador es coneixerà durant el mes de març de l'any vinent i el premi serà el següent: 8.530 euros i una escultura de Pep Codó i amb més prestigi del país. A més, Edicions 62 publicarà l'edició de l'obra guanyadora amb un tiratge inicial de 1.000 exemplars. El jurat que decidirà el vencedor de l'edició d'enguany està format per Jordi Cornudella, Xavier Folch, Enric Sullà, Marta Pessarrodona i Marc Romera.

 
Comentaris

Destaquem