Sant Cugat acollirà el 9è cicle David Bozzo

El cicle David Bozzo portarà un concert a Sant Cugat i un altre a Barcelona

El compositor santcugatenc David Bozzo organitza per 9è any consecutiu el Cicle David Bozzo. Els concerts d'aquesta edició seran el 21 de febrer a les 20 h al Reial Club Marítim de Barcelona i el dissabte, 22 de febrer, a les 20 h a l'Aula Magna del Conservatori de Sant Cugat del Vallès. Els intèrprets per a aquesta ocasió seran el violinista valencià amb residència a Londres Francisco Jimeno i la pianista santcugatenca Clotilde Manuel.

 

Entre les obres del programa hi figurarà Variacions Tècniques sobre La Dama D'Aragó, obra de caire virtuosístic on s'exploren diverses tècniques violinístiques de recent creació, així com Adagio y Fuga, també de David Bozzo. El programa es completarà amb les sonates per a violí i piano de César Franck i Claude Debussy i Capricho Vasco de Pablo de Sarasate.

El Cicle David Bozzo està organitzat per David Bozzo amb la col·laboració de l'Associació Amants del Teatre, l'escola de música de Sant Cugat del Vallès CEM GYMEL, i el Reial Club Marítim de Barcelona. El concert del Reial Club Marítim de Barcelona tindrà entrada lliure si bé es demanarà una aportació al finalitzar el concert, és a dir, hi haurà taquilla inversa. Pel que fa al concert de Sant Cugat les entrades tindran un cost de 5 € i no es podran encarregar.

 
Cartell promocional del 9è Cicle David Bozzo (Reial Club Marítim de Barcelona)

Cartell promocional del 9è Cicle David Bozzo (Aula Magna).

Cartell promocional del 9è Cicle David Bozzo (Reial Club Marítim de Barcelona)

Cartell promocional del 9è Cicle David Bozzo (Reial Club Marítim de Barcelona)

 

 

 
 
Comentaris

Destaquem