Sant Cugat aposta pel cinema amb 6 cicles i festivals

El cinema pren força a la ciutat amb el Sang Cugat, el Cicle de Cinema d'Autor, el Sant Cugat Fantàstic o el Cicle Gaudí

Sant Cugat fa una aposta forta pel cinema en el tram final de l'any, i és que els Cinemes Sant Cugat acolliran 6 cicles i festivals cinematogràfics: “Són programes que toquen totes les branques perquè tothom se senti representat amb aquesta programació”, ha explicat la tinent d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, qui ha volgut destacar que els cinemes compleixen amb totes les mesures de seguretat: "Venir als Cinemes Sant Cugat és una activitat segura”, ha afirmat.

A més, Madrona ha explicat que "el cinema és una manera d'entendre la vida".

Cicle de Cinema d'Autor

El dijous 17 de setembre inicia la programació de Cinema d'Autor, que s'allarga fins al 17 de desembre amb un total de 14 projeccions. Les entrades es poden adquirir a través del web dels cinemes o a les taquilles, i tenen un preu de 4,5 euros per a majors de 25 anys i de 3,5 euros per a menors d'aquesta edat.

Sang Cugat i Sant Cugat Fantàstic

Enguany els dos festivals s'han fusionat en una edició especial, dedicada als assassins en sèrie, que se celebra des del dijous 17 fins al diumenge 27 de setembre. L'organitzador del Sang Cugat, Joan Ramon Armadàs ha afirmat que, tret dels films, el festival vol esdevenir "una petita festa literària, amb totes les mesures que toquen".

 

Per la seva banda, Marc Carreter ha apuntat que el Sant Cugat Fantàstic vol ser per a tots els públics: "El Sant Cugat Fantàstic celebra la seva 6a edició. Intentem portar pel·lícules pels fans del terror, però també per a tots els públics", ha dit, a més d'apuntar cap al talent català que serà representat en el festival, que enguany compta amb 10 pel·lícules de competició i 12 curtmetratges.

Les entrades per ambdós festivals, fusionats, es poden adquirir també al web dels Cinemes Sant Cugat i a les taquilles. Les entrades tenen un preu de 5 euros; els abonaments d'un dia, de 8 euros; i els de tot el festival, de 20 euros.

Halloween 2020

Cinemes Sant Cugat s'afegeix a la celebració de Halloween amb 5 projeccions sobre la temàtica i amb la nit de terror santcugatenc que ha programat dos films que comptaran amb la presència d'ambdós directors.

Cicle Gaudí

L'objectiu d'aquest cicle és donar a conèixer el cinema fet a Catalunya, promogut per l'Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona. A Sant Cugat arribarà el dimarts 22 de setembre i s'allargarà fins al 22 de desembre amb la programació de dues pel·lícules per mes.

 

Les entrades es poden comprar al web dels cinemes i a les taquilles per un preu de 4,5 euros (3,5 euros els menors de 25 anys).

Festival Anima't en família

En aquesta edició del festival de cinema adreçat al públic infantil es projectaran 5 pel·lícules en català i una muda. Les sessions, amb dos passis diaris, es faran del 28 de desembre al 4 de gener coincidint amb el període de vacances escolars de Nadal.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros per a majors de 25 anys i de 3,5 euros per a menors. A banda, hi haurà packs familiars de 3 persones per 10 euros i de 4 persones per 12,5 euros.

 
Comentaris

Destaquem