Sant Cugat celebra el 44è Aplec de la Sardana

Serà el diumenge, 29 de setembre, a la plaça d'Octavià

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat del Vallès organitza una nova edició de l'Aplec de la Sardana el diumenge, 29 de setembre. La 44a edició de l'Aplec se celebrarà novament a la plaça d'Octavià, a partir de les 10 hores.

Enguany, la música la posaran 4 cobles, la Mediterrània, la Jovenívola de Sabadell, la Principal de Llobregat i la Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, i la música sonarà a partir de les 10 hores al matí, i a la tarda a partir de les 16 hores.

 

Durant l'Aplec, a la tarda se celebrarà el concurs de colles improvisades. Un concurs que consisteix a ballar una sardana de lluïment de set tirades, amb un màxim de 15 colles formades per un mínim de 10 persones i un màxim de 12. Cal inscriure's a partir de les deu del matí.

També durant l'Aplec, a l'hora de dinar, s'habilitaran taules i cadires al costat de la Casa de Cultura a disposició dels assistents a l'Aplec, i per a més informació es pot contactar amb la colla als telèfons 649.615.504 o 93.589.77.65.

D'altra banda, l'Entitat Sardanista engega al mes d'octubre els cursets de sardanes oberts a la ciutadania. Uns cursets que començaran el 7 d'octubre, i seran tots els dilluns fins al 16 de desembre, de 20 a 21 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori.

 
Comentaris

Destaquem