Punt final al StQ Black en una edició reivindicativa en contra 'del racisme i l'homofòbia'

La VIII edició del StQ Black va culminar amb l'actuació de Susana Sheiman

Myles Sanko, Famingo Tours i Susana Sheiman han sigut els caps de cartell d'un cap de setmana marcat per la música afroamericana al parc de Can Vernet. La VIII edició del StQ Black va culminar ahir diumenge amb l'actuació de Susana Sheiman, "una de les millors veus del jazz". Ricard Valls, director del festival, ha valorat molt positivament l'edició d'enguany que per primer any, "comptava amb un recinte propi". La música ha sigut protagonista, però no han faltat altres activitats dirigides als més petits. S'ha pogut gaudir de tallers dirigits per les Escoles Coeducatives de Sant Cugat i una mostra de les escoles de música.

Concerts de petit i gran format han tingut cabuda en un festival que celebra la seva vuitena edició sota el lema "el preu de la llibertat", un concepte "prostituït per la pandèmia" diu Valls. El festival ha reivindicat temes tan controvertits com el racisme o l'homofòbia i ha convidat a Top Manta com a pregoners que, a més, han posat una paradeta i han estat recollint firmes per la regularització dels manters a Barcelona.

Es parla ja d'una novena edició que "repetirà format" l'any vinent. Encara queda un últim esdeveniment per aquesta VIII edició que finalitzarà dimarts 28 de juny amb el Sound Qgat per la Festa Major de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem