Una santcugatenca, plata en els premis de poesia 'Haiku', impulsat per la Fundació Lara

La valldoreixenca Dominique Heathcote va aconseguir el segon premi d'aquest certamen, relacionat amb els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020

La valldoreixenca Dominique Heathcote va rebre la medalla de plata dels premis de poesia 'Haiku', impulsats per la Fundació José Manuel Lara, en col·laboració amb la Fundació ONCE i el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE) i el suport de l'Institut Cervantes. 

 

I és que el certamen té relació amb els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, que se celebren del 24 d'agost al 5 de setembre del 2020, i els poemes havien de versar sobre temàtica esportiva, potenciant els valors de l'esport i del paralimpisme.

Així, Heathcote va quedar segona en un concurs en el qual es van presentar prop de 700 poemes, amb el poema En el suelo una pluma, de un pájaro que vuelve a volar. Julián de la Casa Sánchez va quedar primer per Sin luz, sin ruido, sobre aceros y llantas, retoña el laurel, i Sergio Varona Moya va ser tercer per A punto de caer, y la gota de agua no tiene miedo.

La gala d'entrega de premis es va celebrar a la seu de la Fundació ONCE de Madrid, i va estar presidida per la Infanta Elena, que també va inaugurar l'exposició Paralímpicos, 25 años cumpliendo sueños.

 

 
Comentaris

Destaquem