contingut promocionat
Amat Cultura L

 

Segueix la presentació del llibre 'Sant Cugat desaparegut' al YouTube

La presentació es pot seguir al canal de Youtube del TOT Sant Cugat aquest dimecres 28 d'octubre a les 19 h

El nou llibre del santcugatenc Ricard MestreSant Cugat del Vallès desaparegut (Editorial efadós) es presenta al municipi aquest dimecres 28 d'octubre. Una presentació organitzada pel TOT Sant Cugat, patrocinada per Amat Cultura i amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, l'Ajuntament de Sant Cugat, la llibreria Alexandria,  a les 19 h a la Sala El Siglo del Mercantic. També es podrà seguir en directe pel canal de Youtube del TOT Sant Cugat. 

 

En motiu de les noves mesures contra la COVID-19 l'aforament està limitat al 50%. Per venir presencialment cal inscriure's prèviament a través del correu recepcio@totmedia.cat indicant el nom i cognoms, dni i telèfon de contacte. 

Sant Cugat del Vallès desaparegut

El llibre rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Sant Cugat del Vallès desaparegut és un recull d’imatges comentades que mostra l’evolució d’un poble que esdevingué ciutat, i també del seu entorn, des de mitjan segle xix fins als anys setanta.

Mostra llocs i històries desconeguts per a la majoria de la gent. Els qui ho van viure tindran l’oportunitat de reviure-ho, de ben segur que amb una certa enyorança. I als qui no van arribar a conèixer-ho, potser se’ls desperta la curiositat per saber-ne més.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem