Sense castells, però amb activitats: arriba una nova Diada de Sant Ponç dels Gausacs

La pandèmia de la Covid-19 impedeix que es puguin fer castells, però els Castellers de Sant Cugat celebraran la tradicional Diada de Sant Ponç amb activitats

Els Castellers de Sant Cugat preparen una sèrie d'activitats per celebrar la tradicional Diada de Sant Ponç amb una jornada castellera a la plaça de l'Om, el pròxim diumenge 16 de maig, a partir de les 11 h. Una jornada castellera, però, que es viurà sense els tradicionals castells, a causa de les restriccions actuals per la pandèmia de la Covid-19.

 

Com a festa alternativa, però, els Gausacs han organitzat unes quantes activitats relacionades amb l'entitat i el món casteller en particular, que servirà també per celebrar Sant Ponç. Una Diada, a més, que enguany coincideix amb el 25è aniversari de l'entitat, que té la intenció d'obrir-se i fer-se conèixer entre els santcugatencs. A causa de la situació de pandèmia, i per facilitar el registre i l'accés a la zona d'espectacles, podeu reservar cadira en aquest enllaç: Castellers de Sant Cugat

El programa d'activitats

  • 11 h. Concert dels Grabals (músics dels Castellers de Sant Cugat)
  • 11.45 h. Presentació del Gelat del 25è aniversari. Amb la col·laboració de la Geladeria Pros. Preu: 2€ per a tots els assistents.
  • 12.15 h. Espectacle infantil: "En Maginet tap de bassa" (Companyia Peus Grossos). Obra de teatre per acostar el món casteller als nens i nenes de Sant Cugat.
 
Comentaris

Destaquem