Surt un llibre de relats de gènere negre amb tres autors santcugatencs

Maria Xinxó, J.R. Armadàs i Àgata Guinó són els treus autors santcugatencs que han format part de l'equip que ha escrit 'Política Criminal'

Política criminal, un llibre de relats del gènere negre escrit a diferents mans, compta amb la participació de tres autors santcugatencs: Els periodistes Maria Xinxó i J.R Armadàs i Àgata Guinó, periodista i directora adjunta del TOT Sant Cugat. A més dels tres autors santcugatencs, hi participen altres personatges destacats, com Antonio Baños, Edu Piera David Marín (Premi Crims de Tinta 2019), l’escriptora i exconsellera del Govern de les Illes Balears, Esperança Camps, l'exconsellera de Salut de la Generalitat de Catalunya i el debutant professor Vicenç Bacardit.

Els responsables i coordinadors de tanta maldat son els escriptors i editors d’Edicions Xandri Irene Solanich i JR Armadàs que tanquen aquest volum també amb dos relats ben negres.

 

Les primeres presentacions de Política criminal seran:

Setmana del llibre en català
8 de setembre a les 20h a l’escenari 1 Davant la catedral de Barcelona.

Sang Cugat – Festival de Novel·la i cine negre de Sant Cugat.
26 de setembre a les 19h al Cafè Auditori de Sant Cugat (Plaça de Victòria dels Àngels). Aquesta presentació serà organitzada pel TOT Sant Cugat amb el patrocini d'Amat Immobiliaris.

Portada de 'Política Criminal'

Portada de 'Política Criminal'

 

 
Comentaris

Destaquem