contingut promocionat
logo amat cultura

 

La Taula d'Escriptors de Sant Cugat escalfa motors

Aquells autors i autores que hagin publicat llibre poden participar de la iniciativa, prèvia a la celebració de Sant Jordi

El TOT Sant Cugat organitza un any més la Taula d'Escriptors locals per escalfar motors de cara a la celebració de Sant Jordi a la ciutat. Una cita entre autors i lectors santcugatencs que enguany arriba a la vuitena edició del dissabte, 4 d'abril, a la plaça dels Quatre Cantons.

 

Aquells autors i autores santcugatencs, que hagin publicat llibre després del 23 d'abril de 2019, i que estiguin interessats a participar en la Taula d'Escriptors locals, poden fer-ho enviant un correu a redaccio@totmedia.cat, indicant el títol del llibre, la data de publicació i adjuntant una fotografia de l'autor.

 

Durant la celebració de la taula es podran adquirir els darrers títols publicats per escriptors i escriptores santcugatencs que, a més, signaran els exemplars a tots aquells que ho desitgin. La taula se celebrarà entre les 17.30 i les 20 hores, i és una iniciativa del TOT Sant Cugat que compta amb el patrocini d'Amat Cultura, el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat i la col·laboració d'Òmnium i de la llibreria Alexandria.

 
Comentaris

Destaquem