Els titelles de Can Ninot tornen a la seva seu

Durant els últims dos anys, a causa de la pandèmia, els espectacles de Can Ninot s'han hagut de fer a la Casa de Cultura

El teatre de titelles Can Ninot torna finalment dissabte 15 de gener a la seu del carrer de Sallés 10, entre la Plaça de Pep Ventura i el Mercat Vell. Durant aquests mesos de pandèmia, els espectacles de la companyia de Tian Cusidó i les companyies convidades s'han hagut de traslladar a les sales de la Casa de Cultura amb l'objectiu d'oferir un espai més ampli i segur al seu públic.

Programacio d'hivern a Can Ninot. FOTO: Can Ninot

Programacio d'hivern a Can Ninot. FOTO: Can Ninot

"Ha arribat el moment de tornar a la intimitat de la sala que, des de fa més de 6 anys, és la seu de Can Ninot i de la companyia de titelles Tian Cusidó. Un espai al centre històric de Sant Cugat que ja forma part dels records compartits de moltíssimes famílies de la ciutat", explica la direcció en un comunicat.

La programació del primer trimestre del 2022 s'estendrà fins al 10 d'abril i tindrà lloc els dissabtes a les 18 hores i els diumenges a les 12 hores. L'entrada serà gratuïta pels menors de 18 mesos i el preu per la resta de públic serà de 7,5 €. La compra d'entrades es pot fer des de www.canninot.cat fins a esgotar aforament o fins a l'hora d'inici de l'espectacle. Si encara queden entrades, també es podran adquirir en taquilla abans de cada actuació.

La companyia Tian Cusidó apropa la popular rondalla explicada amb titelles de drap, elaborats amb material reciclat i amb històries que tenen un final una mica diferent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem