Torna el concert tel·lúric a la Cova Negra de Camerata Sant Cugat

La formació cantarà juntament amb la Coral Polifònica de Tremp el programa 'Cants de semença'

Camerata Sant Cugat i la Coral Polifònica de Tremp protagonitzaran una nova edició del concert tel·lúric a la Cova Negra del Montsec. Un concert que arriba a la seva cinquena edició aquest dissabte, 13 de juliol, a les 19 hores. Un esdeveniment musical singular en plena natura que en les anteriors edicions ha aplegat prop de 500 persones per gaudir del concert.

En aquesta edició, ambdues formacions presenten el programa 'Cants de semença': música a capella de l'esperit i de l'ànima des del fons de la terra, amb una selecció plena de petites joies musicals com The Mission (On Earth as it is in Heaven) de Morricone, Els Miserables de Shönberg o l'Himne dels Querubins de Txaikovski, entre altres.

 

Un programa pensat per a transportar l'audiència cap a una experiència musical única en aquest auditori natural d'acústica excel·lent que és la Cova Negra, la Catedral del Montsec.

El preu de l'entrada és una col·laboració a partir de 5 €, i es recomana portar calçat adequat i roba d'abrigar, per la diferència de temperatura entre l'exterior i l'interior de la caverna. L'organització posarà a disposició màrfegues de préstec i servirà begudes al peu del sender.

 

D'altra banda, després del concert se celebrarà el ja tradicional sopar popular, a les 21.30 hores, i amb places limitades, a l'Hotel Terrades. El preu del sopar + concert és de 20 euros, i cal fer reserva al 973.65.11.20.

 
 
Comentaris

Destaquem