Torna el festival de música Vincles

La cinquena edició tindrà lloc al Celler Modernista

El Celler Modernista acollirà els dies 16, 17 i 18 de setembre la cinquena edició del Festival Vincles, que combinarà la música d'autor de l'escena catalana amb músics santcugatencs. Comptarà amb la participació d'Elena Gadel, Marta Robles, Companyia Minimíssima, Pepon Menese, Pau Vallvé i Oriol Cors, Clara Peya i Iker i Selma. 

Totes les actuacions tindran lloc a les 20:30h i tindràn un preu de 15 euros cadascuna. També hi haurà la possibilitat d’adquirir una única entrada per als tres concerts per un preu total de 35 euros.

 

Vincles arrencarà dijous 16 de setembre amb "Les dones de la meva vida" d'Elena Gadel i Marta Robles, i continuarà amb "Només eines" de La Companyia minimíssima i Pepon Meneses. Divendres 17 de setembre Pau Vallvé i Oriol Cors oferiràn un concert multiinstrumentista on repassaran diferents cançons dels seus discs anteriors. El festival conclourà amb "Perifèria" una obra de Clara Peya i amb Iker i Selma i el seu repertori de cançons composades al llarg de les seves vides.

Aquest festival forma part de la programació “Sant Cugat al Descobert” i està organitzat d'acord amb l'actual normativa de seguretat del Procicat.

Tota la informació i l’adquisició de les entrades es pot fer a través del web municipal.

 

 
Comentaris

Destaquem