La trompa serà la protagonista del primer concert del Cicle de Música de Cambra de l'OSSC

Amb aquest cicle, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat vol oferir oportunitats als joves intèrprets

'La trompa com a solista' és la primera de les propostes del Cicle de Música de Cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat per aquesta temporada. Un cicle que té per objectiu oferir oportunitats als joves intèrprets, així com diversificar el repertori de l'Orquestra Simfònica, tal com explicava el director de l'OSSC, Josep Ferré, en una entrevista al TOT Sant Cugat.

 

La primera cita del cicle a Sant Cugat del Vallès és aquest dissabte, 12 d'octubre, a les 12 hores, a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música. Es podrà gaudir de la proposta de la formació dels músics de cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la jove solista Cristina Cortés. Durant el concert s'interpretarà el concert per a trompa i orquestra núm. 4 de W.A. Mozart (1756-1791) i Capriol Suite, de Peter Warlok (1894-1930). El concert es completarà amb la simfonia en Do Major d'Antonio Vivaldi (1678-1741).

Després del concert de dissabte a Sant Cugat, la proposta es repetirà diumenge, dia 13, a les 12 hores, a la Sala Bell-Lloc de Sant Pere de Ribes, i a les 19 hores a la Sala Roser Carrau de Vilassar de Mar.

 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem