Valldoreix programa un cicle de cinema a la fresca

Hi ha sis pel·lícules programades que es projectaran a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix

Valldoreix es prepara per una nova edició del Cicle de Cinema a la Fresca, una iniciativa que any rere any aplega a la ciutadania a la plaça del Casal de Cultura per fer més agradables les caloroses nits estiuenques dels divendres de juliol i agost. La programació de projeccions cinematogràfiques començarà el 5 de juliol i finalitzarà el 9 d’agost. Totes les pel·lícules del cicle comencen a les 21.45 h.

El programa compta amb sis pel·lícules d’estils molt variats i aptes per a tots els públics.

La Classe d’Esgrima (5 de juliol)

Narra la història del campió d’esgrima Endel, obligat a marxar de la Unió Soviètica per tornar a la seva terra natal i treballar de professor d’educació física.

El meu veí Totoro (12 de juliol)

 

Fantàstica història protagonitzada per la petita Mei, una nena de 4 anys que es trasllada amb el seu pare a viure a una casa al bell mig d’un bosc màgic, on troba dos esperits que l’acompanyaran a trobar el rei del bosc, Totoro.

Paris Puede Esperar (19 de juliol)

Anne està casada amb un exitós productor de cinema i un dia es troba de forma inesperada viatjant amb cotxe des de Cannes a París amb un soci de negocis del seu marit. El que hauria de ser un viatge de set hores es converteix en una aventura de dos dies.

Lion (26 de juliol)

El protagonista és Saroo, un nen de 5 anys que es perd pels carrers de la ciutat índia de Calcuta i és adoptat per una família australiana. Llarg temps després, decideix trobar la seva família biològica només amb l’ajuda de Google Earth.

El nostre últim estiu a Escòcia (2 d'agost)

Una família amb problemes matrimonials viatja fins a Escòcia a casa dels avis paterns per celebrar l'aniversari de l'avi. La trobada familiar capgirarà les relacions entre els membres de la família. Una petita joia plena de sensibilitat per a tots els públics.

Sully (9 d'agost)

Chesley “Sully” Sullenberger és un pilot aeri que el 2009 es va convertir en un heroi quan, poc després d'enlairar-se, el seu avió es va avariar i va aconseguir realitzar un aterratge forçós de l'aparell en ple riu Hudson, a Nova York, amb 155 passatgers a bord.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?