Valldoreix recupera el Cicle de Concerts i torna la música a la fresca

La masia de Can Monmany tornarà a ser escenari de música a la fresca els dissabtes del mes de juny

L'EMD de Valldoreix recupera el Cicle de Concerts, després de la pandèmia de la Covid-19, i torna la música a la fresca a la masia de Can Monmany, els dissabtes del mes de juny a la nit. Per a l’edició d’enguany el cicle comptarà amb el concurs d’Elisabet Franch i Albert Guinovart; el Trio Claret; i Patrícia de No i José Antonio Domené. L’EMD posarà a la venda el 4 de maig les entrades anticipades a un preu de 10 euros.

Per complir amb les mesures de seguretat, l'aforament serà limitat, i tots aquells qui vulguin reservar el seu seient al cicle musical podran comprar la seva entrada a l’oficina de Cultura de l’EMD de Valldoreix, a la Casa de la Vila, en horari de dimarts de 9 h a 14 h i els dijous de 13 h a 19 h. Tots els concerts del cicle seran a les 21:45h a pati de la masia de Can Monmany.

 

Els concerts

La primera cita del cicle musical serà el dissabte 5 de juny, quan pujaran a l’escenari la flautista Elisabet Franch i el pianista Albert Guinovart, que presentaran un recital de flauta i piano basat en obres del període Romàntic, plenes d’intensitat, diàleg i virtuosisme. El programa del concert inclourà també una obra composada pel mateix Guinovart titulada ‘Sonata per a Flauta i Piano’.

El segon concert del cicle serà el dissabte dia 12 de juny i anirà a càrrec d'El Trio Claret, format pel prestigiós violinista Gerard Claret i els seus dos fills Sergi i Jordi. La formació de recent creació s’ajunta després d’una consolidada carrera per separat per gaudir de la música, interpretant els grans clàssics com Bach, Beethoven o Mozart, però també peces més modernes com Sinatra, Piazzolla o Sting

L’última parada del cicle portarà el dissabte dia 19 de juny al Monmany el muntatge ‘Eros i Psique: Les sonoritats que es desitgen’ a càrrec de la flautista Patrícia de No i l’arpista José Antonio Domené, que proposen un ampli repertori amb obres de Bach, Mozart, Rossini, Tchaikovsky, entre d’altres.

 

 
Comentaris

Destaquem