Els més de 180 treballadors de Mercadona a Sant Cugat reben primes econòmiques

L'empresa del sector alimentari reparteix 409 milions d'euros entre els més de 90.000 treballadors que té, per agrair la seva tasca durant la pandèmia

Els més de 180 treballadors que Mercadona té a Sant Cugat han rebut una prima econòmica, igual que faran la resta de treballadors d'arreu de l'empresa del sector alimentari. Amb aquestes primes, Mercadona reconeix la tasca duta a terme per tots els treballadors durant el 2020, perquè "gràcies a ells la companyia ha aconseguit la millor gestió de la seva història, ja que ha garantit el subministrament i l'obertura tots els dies de les més de 1.600 botigues a Espanya i Portugal", tal com ha explicat la companyia en un comunicat.

 

En concret, són 366 milions en concepte de prima per objectius, que l’empresa ha repartit l'1 de març, als quals s’han de sumar els 43 milions que el mes d'abril del 2020 també van rebre els empleats en "reconeixement del compromís i l’esforç extraordinari demostrat durant els inicis de la crisi sanitària que s’està vivint".   

1.800 euros nets de mitjana

La decisió de compartir amb tot el personal el benefici generat es va implantar fa més de 20 anys, el 2001. Des d’aleshores, tal com assegura la companyia, Mercadona ha repartit més de 4.200 milions d'euros. De fet, qualsevol treballadora o treballador, des del primer any i en el cas d’assolir les metes i els objectius pactats al principi de l'exercici, cobra una mensualitat extra, quantitat que ascendeix a dues mensualitats un cop se superen els cinc anys d'antiguitat. Gràcies a això, el sou del personal base ascendeix a aproximadament 1.800 euros nets al mes de mitjana, amb les pagues extra i la prima per objectius ja incloses.

Jornada laboral de 5 dies

Des de l'agost del 2020 Mercadona aplica la jornada laboral de 5 dies per al personal dels supermercats, "una fita per a la companyia i per al sector que contribueix a millorar les mesures de conciliació laboral i familiar, ja que permet descansar 2 dies complets a la setmana i gaudir de 8 caps de setmana llargs a l'any". 

 

 
Comentaris

Destaquem