L'Ajuntament destina 175.000 € a ajudar a escoles bressol i escoles de música privades

Aquesta línia d'ajuts s'emmarca dins del pla de xoc contra els efectes de la Covid-19 al municipi

L'Ajuntament de Sant Cugat activa una línia d'ajuts a les escoles bressol i a les escoles de música privades, amb un pressupost de 175.000 euros, adreçats a reduir l'impacte econòmic de la Covid-19. "Ens hi vam comprometre, per pal·liar les pèrdues d'aquests centres", ha explicat la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Pilar Gorina, en roda de premsa telemàtica.

Els ajuts es poden sol·licitar de forma telemàtica del 20 de novembre a l’11 de desembre a la seu electrònica de l’Ajuntament. "És un ajut important", ha assegurat Gorina, que ha recordat que el màxim d'ajut que es pot destinar a un centre és de 6.000 euros.

 
Roda de premsa telemàtica per presentar la línia d'ajuts

Roda de premsa telemàtica per presentar la línia d'ajuts

Cal destacar que al municipi hi ha un total de 18 escoles bressol privades i dues escoles de música autoritzades: l'Aula de So i l'Escola de Música i Dansa Fusió. Així doncs, un total de 20 centres tenen accés a aquests ajuts. "Són ajuts destinats a centres autoritzats pel Departament d'Educació", ha argumentat Gorina.

Ara bé, calculant que els 20 centres arriben al topall màxim dels 6.000 euros, el total sumaria 120.000 euros. "Si hi ha superàvit es destinarà a altres ajuts", ha apuntat la regidora sobre els 55.000 euros restants.

Els requisits

  • Les Escoles Bressol i Escoles de Música privades han d’estar ubicades a Sant Cugat i autoritzades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya
  • Tindran dret a sol·licitar la subvenció aquelles Escoles Bressol privades dedicades a la formació de 0 a 3 anys així com les Escoles de Música privades dedicades a l’aprenentatge musical de 4 a 18 anys.

Les xifres

  • L’ajut econòmic que correspondrà a cada Escola Bressol privada és de 200€ per alumne escolaritzat durant el curs 2019/2020 amb un màxim d’ajut de 6.000€ per centre educatiu.
  • L’ajut econòmic que correspondrà a cada Escola de Música privada és de 50€ per alumne escolaritzat durant el curs 2019/2020, amb un màxim d’ajut de 6.000€ per centre educatiu.
 
Comentaris

Destaquem