L’Ajuntament destina un milió d’euros per donar suport al teixit empresarial de Sant Cugat

Aquests ajuts extraordinaris post-Covid van dirigits a empreses, pimes, persones emprenedores i autònomes i a l’activitat hotelera

L’Ajuntament engega una línia d’ajuts per donar suport al teixit empresarial i comercial de Sant Cugat, amb una dotació global d'1.000.000 €. Per tal de reduir l'impacte econòmic derivat de les restriccions per a la gestió de la COVID-19, les subvencions s’adrecen a persones emprenedores, pimes, persones autònomes, comerços, establiments hotelers i teixit empresarial general de Sant Cugat. En especial a aquells que han patit una davallada en la seva facturació durant el període d’estat d’alarma el 2020.

 

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència i Hisenda, explica els ajuts: "Arran del pla de xoc de la COVID impulsat per l'Ajuntament, va sorgir la necessitat d'aprovar aquestes bases que injectaran 600.000 euros al suport de l'activitat econòmica de la ciutat. Esperem que els comerços, empreses, autònoms i hotelers s'acollin i puguin destinar aquests ajuts a mitigar els efectes de la pandèmia".

Totes les línies són compatibles amb subvencions i ajuts del mateix ajuntament, d’altres administracions o ens públics o privats, nacionals o internacionals amb el mateix objecte. El termini de sol·licituds s'acaba al novembre i es pot demanar al web seu.santcugat.cat. Per a PIMES i autònoms es pot consultar les bases en aquest enllaç, els ajuts de l'emprenedoria en aquest enllaç, els hotelers poden consultar la convocatòria aquí i la sol·licitud d'ajuts a l'activitat econòmica d'empreses o persones físiques aquí.

 
Comentaris

Destaquem