L'Ajutament promou la digitalització d'empreses i comerços de Sant Cugat

El servei ofereix 6 hores d'assessorament d'una consultora especialitzada

L'Ajuntament de Sant Cugat posa en marxa un servei d'assessorament individualitzat adreçat a empreses i comerços locals per promoure la seva digitalització. El servei compta amb el finançament del programa "Talent, Treball i Tecnologia" de la Diputació de Barcelona i està adreçat a empreses i comerços, de fins a 9 persones treballadores que vulguin impulsar els seus negocis mitjançant la transformació digital. 

“La Transformació digital és un dels reptes que les empreses i en especial el comerç tenen en l’actualitat, no només per a la seva supervivència sinó de cara a la seva consolidació i creixement, en adaptació a allò que la societat en demanda” ha assenyalat en un comunicat la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila. 

A través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE), s'ofereix el servei de consultoria que analitza les necessitats i fa propostes de digitalització a la mida de cada negoci. Una consultora especialitzada oferirà 6 hores de dedicació per impulsar els quatre eixos fonamentals de la transformació digital: presència i visibilitat a internet, màrqueting i comunicació en línia, nous canals de venda i millora dels de processos de gestió. 

“Amb aquest servei especialitzat, l'OAE apropa els negocis de manera personalitzada a les noves tecnologies, a través del bonus Kit Digital, acompanyant-los cap a noves formes de gestió dels negocis que els duran a millorar la seva competitivitat,  augmentar la seva productivitat i reduir les despeses”, ha remarcat Vila. 

Per tal d'activar la digitalització dels negocis, el programa treballa en quatre fases diferenciades: 

  • Diagnosi: anàlisi de la situació i detecció de carències i necessitats.
  • Definició: assessorament en la definició i proposta de les accions concretes a dur a terme més adients per a cada negoci.
  • Planificació: Elaboració d'un pla de digitalització específic, definint actuacions i propostes d'implantació a curt i mitjà termini.
  • Recomanació: El servei inclou recomanació específica de les solucions a sol·licitar amb el bonus Kit Digital.

 

Kit Digital és una iniciativa del Gobierno de España, que amb fons NextGeneration ofereix una subvenció a les empreses que busca afavorir el seu creixement mitjançant serveis i recursos de digitalització, amb imports de fins a 6000€ per a empreses de 3 a 9 persones treballadores, i fins a 2.000€ per a persones autònomes o 2 persones treballadores.

El servei serà actiu fins al 31 de desembre de 2022 o fins a exhaurir el pressupost i es pot sol·licitar a través d’aquest formulari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem