Ja es pot presentar candidatura als premis Cambra 2020

La Cambra de Terrassa ha facilitat formularis específics per presentar cada candidatura

Ja es poden presentar les candidatures als premis Cambra 2020. Les empreses poden presentar la seva candidatura mitjançant formularis específics que ha facilitat la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, per a cada una de les sis categories de l'edició: Internacionalització, Empresa saludable, Innovació, Estratègia Empresarial, Comerç i Empresa de nova creació. El termini de presentació de la candidatura als premis és fins al 17 d'abril.

L'edició d'enguany arriba amb novetats: els premis compten amb dues noves categories de lliure presentació: Estratègia Empresarial i Empresa de Nova Creació. Les 12 empreses pemiades, dues per cada categoria, rebran una distinció i un diploma acreditatiu del reconeixement i un vídeo corporatiu de la seva empresa que serà projectat durant l'acte de lliurament dels premis Cambra 2020.

 

Es considera que els premis Cambra és l'esdeveniment empresarial més emblemàtic de la demarcació i al que assisteixen més de 500 persones del món empresarial, econòmic, social i polític.

Qui pot presentar-se?

Es poden presentar totes les empreses amb seu social, productiva o comercial a la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa i que no hagin estat reconegudes amb cap guardó en els últims 5 anys. Les empreses podran presentar la seva candidatura a més d'un premi, però només podran ser guardonades amb un dels Premis Cambra 2020.

El jurat

El jurat dels Premis Cambra estarà constituït per representants de la Generalitat de Catalunya, d'ajuntaments de la demarcació i dels òrgans de govern de la Cambra, guardonats en anteriors edicions, representants dels patrocinadors i representants de mitjans de comunicació.

El jurat valorarà de forma especial, i en totes les categories, els esforços realitzats per assolir alguns dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 fixats per l'ONU. La Cambra es posiciona per donar suport a les iniciatives empresarials per transformar el món en un lloc sostenible i millor per la vida de tots.

 
Comentaris

Destaquem