Catalana Occident compra Previsora Bilbaína

El grup assegurador ha anunciat l'adquisició d'una companyia basca d'assegurances de decessos

L'asseguradora Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha anunciat aquesta setmana, l'adquisició del Grupo Previsora Bilbaína, una companyia d'assegurances de decessos amb un pes important al País Basc. La compra suposarà, per a Catalana Occident, un reforç competitiu en aquest sector i l'assoliment de més del 5% de la quota del mercat amb més d'un milió d'assegurats.



La compra del Grupo Previsora Bilbaína, que també inclou l'adquisició de la societat de mediació d'assegurances i del negoci funerari de l'asseguradora basca, s'ha realitzat per 125 milions d'euros, segons va comunicar la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).



La companyia catalana, que assumirà els 350 empleats de Grupo Previsora Bilbaína, deixarà que mantinguin la seva pròpia autonomia, ja que aquesta companyia té un notable pes en les asseguradores del territori. Amb aquesta operació, Catalana Occident superaria els 100 milions d'euros de facturació en l'àmbit de decessos i guanya popularitat en la cornisa cantàbrica.

 
Comentaris

Destaquem