Diputació i BBVA signen un crèdit amb l'ajuntament de Sant Cugat de més de 4 milions d'€

L'acció forma part del Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020

La Diputació de Barcelona i BBVA han signat amb l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, un crèdit per valor de 4.325.000 €. Una acció que s'emmarca en l'acord signat aquest mateix any entre la Diputació i l'entitat bancària que permet impulsar el Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat.

 

El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

 

En paral·lel a la signatura del crèdit amb l'ajuntament de Sant Cugat, també se signava amb la tinenta d'alcaldessa de Sabadell, Montserrat González, un crèdit per valor crèdits per valor d'11.400.000 €. En total, 15.725.000 €, dels quals 455.515,29 € estan subvencionats per la corporació.

 
Comentaris

Destaquem