L'Estocs a Fora reforça el teixit comercial de Sant Cugat en "una exitosa edició"

Una seixantena de comerços santcugatencs han ofert els seus productes amb descomptes i promocions en aquesta jornada de Sant Cugat Comerç

Els comerços santcugatencs han tornat a sortir al carrer durant la celebració d'Estocs a Fora d'Estiu, una jornada organitzada per Sant Cugat Comerç i que s'ha celebrat durant el dissabte 10 de setembre. D'aquesta manera, l'eix comercial s'ha omplert amb una seixantena de botigues, que han ofert els seus productes amb descomptes i promocions.

L'objectiu d'Estocs a Fora d'Estiu és dinamitzar el comerç santcugatenc i permetre als comerciants reduir els estocs dels magatzems, alhora que els clients puguin gaudir de preus especials, tal com ha assenyalat Adela Burgos, gerent de Sant Cugat Comerç: "Estem molt contents de l'acollida que ha tingut l'edició d'enguany. Teníem dubtes amb l'avançament respecte a altres edicions, però estem molt satisfets, ha estat una opció encertada".

D'altra banda, Burgos ha assenyalat que els carrers "s'han omplert i les botigues estaven molt contentes, perquè han pogut vendre". En una línia similar s'ha posicionat Alejandro Arrufat, CEO de Jack Beds: "Hem venut molts coixins, ha vingut força gent". En el cas d'Anna Maria Saborit, artesana, ha destacat la bona feina de Sant Cugat Comerç: "Estem molt contents amb Sant Cugat Comerç, soc artesana i només venc en mercats, i en els Estocs a Fora d'Estiu val la pena venir".

Amb tot, una nova jornada d'Estocs a Fora d'Estiu en el qual ha quedat patent el fort teixit comercial existent a Sant Cugat. "Els ciutadans, a través de les seves compres, poden decidir el model de ciutat que volen. És per això que el nostre pròxim objectiu és fer pedagogia en aquest aspecte" ha sentenciat Burgos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem