Blinda la teva empresa o negoci dels ciberatacs

Les xifres en matèria de robatori de dades dels clients, bloquejos d'ordinadors, extorsions... comencen a ser molt significatives

El 70% de les petites i mitjanes empreses estan exposades a patir ciberatacs, segons diversos estudis d'experts en ciber riscs. Tenint en compte aquest fenomen la corredoria d'assegurances Alertis Brok ha arribat a un acord de distribució amb la millor companyia del mercat especialitzada en assegurances en atacs cibernètics.


Les xifres en matèria de robatori de dades dels clients, bloquejos d'ordinadors, extorsions per recuperar el material sostret, la paralització dels ordinadors i els costos de restauració de la informació, comencen a ser molt significatives. En aquest sentit, es calcula que a l'Estat espanyol, els ciberatacs tenen un cost de 14 milions d'euros, mentre que només l'any passat Espanya va rebre un total de 100.000 atacs. 


Aquests atacs tenen un cost molt elevat en les empreses i poden arribar a causar la seva fallida, de manera que una bona assegurança protegeix els sistemes informàtics d'empreses i negocis.

54 companyies asseguradores

Interior de les oficines d'Alertis Brok: Cedida

Actualment, Alertis Brok compta amb un departament especialitzat d'assegurances de crèdit per assegurar les vendes i la facturació de les empreses en qualsevol part del món. A més, el grup santcugatenc forma part d'una central de compres en l'àmbit nacional, pel que poden oferir condicions especials pels seus clients i on facturen més de 375 milions d'euros i treballen amb 54 companyies asseguradores tant nacionals com internacionals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem