El Tribuna Sant Cugat Empresarial reflexiona sobre la indústria farmacèutica

Farmacèutiques amb seu a Sant Cugat com Grifols, Roche, Ferrer i Boehringer participaran del Tribuna Sant Cugat Empresarial

La indústria farmacèutica protagonitza una nova edició del Tribuna de Sant Cugat Empresarial. Directius de Grifols, Boehringer, Roche, Ferrer i Palex participaran en una taula rodona per abordar reflexionaran sobre el sector de la salut durant la pandèmia. Les cinc empreses, de gran projecció internacional, tenen seus a Sant Cugat.

 

El Tribuna se celebra el dijous 13 de maig a l'auditori d'Esade Creapolis, a partir de les 12 hores. Tot i això, l'acte s'ha de seguir per streaming.

La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia és el títol de la jornada. Les cinc companyies podran parlar en primera persona sobre el paper que han tingut per fer front al coronavirus. Els protagonistes del col·loqui seran: el vicepresident d’Innovació de Grifols, Jose Terencio; el director general de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger; el president de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; el CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell; i el CEO de Ferrer, Mario Rovirosa. 

tribuna sant cugat empresarial

 

 
Comentaris

Destaquem