L'EMD elaborarà un Pla d'ajuts per als restauradors de Valldoreix

La Junta de Veïns del mes de novembre ha aprovat engegar aquesta iniciativa per combatre les conseqüències de la Covid-19

L'EMD de Valldoreix elaborarà un Pla d'ajuts adreçat al sector de la restauració valldoreixenca, després d'aprovar una moció institucional al respecte en la Junta de Veïns del mes de novembre.

L'objectiu d'aquest Pla d'ajuts és pal·liar, en la mesura que es pugui, els efectes econòmics de la pandèmia de la Covid-19, que han colpejat durament aquests sectors.

 

Cal destacar que l'EMD realitzarà aquest Pla d'ajuts escoltant les necessitats de la restauració. "Parlem d'una 15a de restauradors i això ens permet fer una intervenció quirúrgica", ha explicat Lluc Cahís, vocal d'ERC-MES. "Les mesures que s'han pres són bones", ha dit Ferran Margineda, de la CUP-PC. "Els restauradors són els qui s'han endut el pal més gros", ha apuntat Elena Degollada.

Amb tot, hi haurà una primera ajuda directa, que constarà d'ajuts d'entre 800 i 1.000 euros per als restauradors. Posteriorment s'aplicarà una bateria de mesures. "Tots els ajuts que poguem oferir, seran benvinguts pels restauradors", ha apuntat Susanna Casta, vocal del PSC.

Per la seva banda, Ana Cano, ha afirmat que a Ciutadans, "la situació preocupa molt" i s'ha emocionat quan ha explicat que "és molt dur veure que cau un projecte que has treballat dia a dia".

 
Comentaris

Destaquem