Una empresa invertirà 25 milions d'euros a Sant Cugat i crearà 150 llocs de treball

BTW és una empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions per a l'optimització de l'aigua

 

L'empresa catalana BWT Ibérica, el principal proveïdor europeu de productes i serveis de tecnologia de l'aigua, invertirà 25 milions d'euros i crearà 150 nous llocs de treball a Sant Cugat. La companyia ha adquirit tres parcel·les al parc empresarial de Can Sant Joan de gairebé 38.000 metres quadrats per a la creació del seu nou centre mundial de distribució. L'Institut Català del Sòl, propietari d'un de les parcel·les adquirides per BWT, ha informa de l'operació i destaca la "ubicació logística propera al port de Barcelona" que ha de donar resposta " a la futura estratègia de desenvolupament i expansió de negoci" de l'empresa.

L’empresa BWT Ibérica pertany al grup austríac BWT Holding, que desenvolupa i comercialitza solucions per a l’optimització de l’aigua per usos residencials, industrials i farmacèutics. És el líder tecnològic en aquest sector i promou un ús i consum de l’aigua eficient i respectuós amb el medi ambient. Compta amb una plantilla de més de 5.500 persones i treballa en tecnologies de purificació d'aigua innovadores, econòmiques i respectuoses amb el medi ambient per oferir a les llars, la indústria, el comerç, els hotels i els municipis l'aigua més segura, saludable i higiènica possible.

Can Sant Joan

Amb aquesta venda a BTW, el sector Can Sant Joan està pràcticament exhaurit restant només en venda una parcel.la. "La tasca de promoció realitzada per l'Institut Català del Sòl ha atret a empreses multinacionals que han vist en aquest sector un lloc ideal per a la instal·lació de les seves seus, tant per la seva situació a peu de l’autopista AP7 com pel seu entorn de qualitat, dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, al cor de la regió metropolitana de Barcelona", destaca l'entitat. Empreses com Europa Center, Endres Hausser, Grupo Mancha, Oxigen Salut, Leroy Merlin, Caprabo i Truyols són algunes de les companyies que han apostat per Sant Cugat darrerament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem