Un equip on hi ha 7 santcugatencs, al PlayStation Talents

El PlayStation Talents, que ajuda a desenvolupar projectes relacionats amb el món del videojoc, ha seleccionat un equip en el qual hi ha 7 santcugatencs

Gatera Studios, un equip format per 16 persones, de les quals 7 són de Sant Cugat, ha estat un dels 8 grups seleccionats arreu d'Espanya per al PlayStation Talents, un programa que ajuda a desenvolupar durant un any diferents projectes relacionats amb els videojocs.

D'un treball de fi de grau al PlayStation Talents

La idea va néixer amb el treball de fi de grau del santcugatenc Norman Benet, que estudiava Disseny i Desenvolupament de Videojocs. En aquest treball de fi de grau, Benet es va proposar crear un videojoc que barreges els atributs propis del joc, amb bases musicals que l'anaven narrant. Unes bases musicals que serien pensades per fer amb rap. "És quelcom que no està gens vist", explica Norman Benet al TOT. Per això, va requerir l'ajuda del seu germà, raper, i de dos santcugatencs més que es dediquen també a la música.

 

A mesura que el projecte anava creixent, s'hi va afegir també un guionista de Sant Cugat i un director de fotografia i un productor musical, també de la ciutat.

Durant el mes de desembre van pensar que seria bona idea presentar el projecte al PlayStation Talents, i fa uns dies han rebut la confirmació que han estat seleccionats. Ara, tindran un any per desenvolupar el projecte, amb l'ajut de professionals que impulsen el programa, l'aportació de materials que sense el programa no haguessin tingut i la realització de diferents formacions d'emprenedoria. "Com a objectiu ens marquem treure el joc i seguir creixent", assenyala Benet al TOT.

El videojoc: Antro

El videojoc que volen desenvoluopar es titula Antro i és un joc de plataformes de ritme 2,5 D, ambientat en un futur distòpic on la contaminació s'ha apoderat de la vida. Amb la impossibilitat de poder viure en la superfície, la raça humana es veu obligada a viure en ciutats subterrànies.

Allà viu Nittch, el nostre protagonista, que haurà de lliurar un paquet misteriós i que li posarà en perill, que esquivarà amb les seves habilitats havent de combatre, escapar i resoldre trencaclosques mentre escolta increïbles pistes de hip-hop.

 

 
Comentaris

Destaquem