Naturgy IT es trasllada a Sant Cugat

Naturgy IT és la filial de tecnològica de L'empresa energètica, participada per la multinacional IBM, marxa de Madrid i s'ubicarà a Sant Cugat

L'empresa energètica Naturgy ubicarà a Sant Cugat la seva filial tecnològica Naturgy IT, després que hagi decidit marxar de Madrid per instaurar-se a la ciutat vallesana. Cal destacar que Naturgy IT està participada per la multinacional IBM.

 

Naturgy IT es va crear a principis de l'any 2019 i després d'uns mesos amb la seu social a la capital espanyola, es traslladarà a Sant Cugat, per una qüestió operativa. Concretament, s'ubicarà al parc empresarial de Can Ametller, on Naturgy ja té concentrada bona part de la seva plantilla després de traslladar-hi l'activitat des de Barcelona al 2014. L'empresa, llavors Gas Natural, hi va concentrar tots els seus serveis informàtics i hi va traslladar 800 treballadors.

 

Fonts del mercat consultades per Europa Press han explicat que la decisió de canviar la seu social es deu a una "qüestió operativa" i han negat que es degui a raons polítiques.

 
Comentaris

Destaquem