Tot a punt per a la campanya '5 dies de rebaixes non stop' de Sant Cugat Comerç

Sant Cugat Comerç segueix oferint campanyes per incentivar el consum als comerços locals

Sant Cugat viurà els '5 dies de rebaixes non stop', entre el dilluns 1 de febrer i el divendres 5 del mateix més, una campanya promoguda per Sant Cugat Comerç amb l'objectiu d'incentivar les vendes amb grans descomptes i ofertes exclusives.

Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, ha assenyalat en un comunicat de l'entitat que la campanya pretén "donar suport a tot el comerç local, que està sent un dels sectors més afectats per les restriccions de mobilitat, i el tancament durant els caps de setmana. És per això, que des de Sant Cugat Comerç volem incentivar el consum local durant la setmana vinent"

A més, Carballo ha especificat, en el comunicat de l'entitat: "Ara més que mai necessitem el suport de tota la ciutat. No tenim cap dubte que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció".

Amb tot, els diferents establiments adherits a Sant Cugat Comerç oferiran grans descomptes i ofertes exclusives a tots els clients en aquests 5 dies, uns dies en els quals es podrà seguir passant la targeta de fidelització (Sant Cugat a la Butxaca) amb la qual es podran seguir acumulant.

 
 
Comentaris

Destaquem