Reconeixement internacional per la companyia santcugatenca GFT

GFT és una empresa especialitzada en la transformació digital i tecnologies com la intel·ligència artificial o el 'blockchain'

GFT, empresa especialitzada en transformació digital, ha estat reconeguda com un dels 20 principals proveïdors a escala mundial en serveis de tecnologia de la informació de banca oberta per la consultora Everest Group. A més, GFT ha estat distingida com a star performer per ser un dels proveïdors amb un major progrés durant el darrer any.

 

Everst Group té en compte la capacitat global en la prestació de serveis i l'èxit en el mercat, així com la innovació i les inversions. "Estem molt contents amb aquest nou reconeixement, que ve a reforçar el nostre posicionament internacional, ja que complementa els altres tres que havíem aconseguit com a major contender en serveis de blockchain per a empreses, aplicacions i serveis digitals per la banca", destaca Manuel Lavín, Chief Digital Officer del grupo GFT.

 

GFT impulsa la transformació digital d'entitats pioneres del sector financer, assegurador i industrial, oferint serveis de consultoria i desenvolupant tecnologies de cloud, intel·ligència artificial o blockchain. Es tracta d'una multinacional alemanya que té una de les seves seus principals a Sant Cugat, des d'on impulsa part de la innovació del grup.

Més info: El laboratori de GFT a Sant Cugat, entre els millors del món

 
Comentaris

Destaquem