Sant Cugat Empresarial mostra preocupació pel nou currículum escolar

La nova llei posa en el punt de mira valors com la cultura de l'esforç, l'exigència i el sacrifici

Després de la reunió mantinguda per la Junta Directiva el passat dimecres 6 d'abril, Sant Cugat Empresarial ha mostrat preocupació pels canvis en el currículum d'ESO i Batxillerat que el Departament d'Educació vol implantar el curs vinent. Uns canvis que no només pretenen canviar les matèries, evolucionar cap a un ensenyament més competencial i dotar de major llibertat als centres. També dotaran de més autonomia als equips docents.

Des de l'associació han posat especial èmfasi en l'eliminació del topall de suspensos com un element de valoració de l'alumne. Segons Sant Cugat Empresarial, que el criteri per promocionar els alumnes ara recaigui en l'equip docent, que prendrà la decisió segons si l’alumne té expectatives favorables de recuperació, només fa que posar en perill valors tradicionals de la societat, com són la cultura de l’esforç, l’exigència, el sacrifici, la perseverança, o la curiositat per aprendre. En un comunicat estableixen que s'està creant "una joventut sense coneixements, no sols històrics, sinó també de valors".

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem