Sant Cugat Empresarial reclama ajudes directes pels sectors més afectats per la Covid

Des de l'inici de la pandèmia, Sant Cugat Empresarial ha demanat ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19 en les empreses

Sant Cugat Empresarial ha emès un comunicat en el qual expressa la demanda d'ajudes directes als sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19, després de les darreres restriccions anunciades pel PROCICAT.

Més info: Entren en vigor les noves restriccions: tot el que has de saber

 

En aquest sentit, l'associació empresarial demana que "aquestes noves restriccions d’activitat, vagin acompanyades d’ajudes directes al conjunt d’empreses dels sectors més afectats", amb una injecció de líquid que ha de ser "una prioritat per a salvaguardar a les empreses i a l’ocupació".

A més, tal com s'explica en el comunicat, Sant Cugat Empresarial "se suma a la petició de la patronal Foment del Treball, que insta al Govern espanyol a condonar part dels crèdits ICO concedits a empreses i autònoms durant els primers mesos de la pandèmia".

D'altra banda, assenyalen que també fan suport a "tota iniciativa que suposi una menor càrrega fiscal, com per exemple l’eliminació de l’impost de patrimoni, l’impost de successions i el de donacions".

 
Comentaris

Destaquem