Sant Cugat Empresarial reclama que no es cobrin impostos a empreses amb activitat limitada

Les assessories i consultories de la patronal santcugatenca aposen per no apujar el sou a l'administració pública

Les assessories i consultories de Sant Cugat Empresarial exigeixen "canvis radicals" a l'administració pública per fer front a la crisi del coronavirus. "L’eficiència de l’administració pública no només es pot demostrar amb la inspecció fiscal o l’ànim recaptatori", emfatitzen.

 

Uns "canvis radicals en la manera d’actuar i de relacionar-se amb el món real" que han de significar que les administracions "esdevinguin unes noves estructures de serveis als ciutadans". Des de Sant Cugat Empresarial reivindiquen que no s'incrementin els impostos mentre la situació econòmica no millori i que es suspengui el cobrament de tributs a empreses  que tenen l'activitat limitada o suspesa per les restriccions.

El col·lectiu d’assessories, consultories i advocats han reivindicat el seu paper de "sanitaris de les empreses" durant la pandèmia, havent realitzat "tasques de substitució de l’administració pública, donant suport, tutelant i acompanyant al teixit empresarial". Així, ha posat en valor el paper del sector privat.

Finalment, reclamen que s’ajudi a les pimes i el teixit emprenedor, "que és el que porta la riquesa del país i qui pot contribuir, en el futur, en quotes de benestar social". I també demanen que no s'apuji el sou a l'administració pública mentre l'atur estigui incrementant-se.

 
Comentaris

Destaquem