Sant Cugat vol fomentar el patrocini d'entitats santcugatenques per part d'empreses locals

L'Ajuntament de Sant Cugat ha creat un cercador web per incentivar la col·laboració entre empreses i entitats

L'Ajuntament de Sant Cugat ha impulsat un nou cercador web amb l’objectiu d’incentivar la col·laboració i el patrocini entre entitats i empreses del municipi. La plataforma està adreçada a empreses santcugatenques per tal de facilitar-los el contacte d’entitats que puguin estar alineades amb els seus propòsits i interessos.

Al portal queda recollida i segmentada (per barris, per àmbits i per nivell de col·laboració) la informació de les entitats i el seu contacte. Al registre hi ha un total de 32 entitats santcugatenques que han volgut participar en aquesta iniciativa. Durant uns mesos l’Ajuntament els ha ofert formació i mentoratge per tal que poguessin elaborar un dossier de patrocini i un argumentari per facilitar la seva connexió amb les empreses.

Elena Vila: : “Per a les empreses la col·laboració amb teixit social genera un vincle molt positiu"

“Volem generar noves col·laboracions entre empreses i entitats locals i, sobretot, posar en valor la importància d’aquests vincles. Pot ser una gran oportunitat per a les entitats i alhora un gran benefici per a les empreses”, ha destacat Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura, en un comunicat.
 
Elena Vila, tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, ha ressaltat la importància d'aquesta aliança: “Per a les empreses la col·laboració amb teixit social genera un vincle molt positiu de difusió, d’identificació i de posicionament. El que volem és facilitar-ho i que tothom hi surti guanyant”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem