Sun Rius serà delegada de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal

La santcugatenca formava part de les llistes de la candidatura 'Cambres: eines de país', que té per objectiu introduir l'independentisme a les cambres de comerç

La santcugatenca Sun Rius, propietària de Gerd Rius Diatètica, serà delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, després que la candidatura de la qual formava part, 'Cambres: eines de país', guanyés les eleccions per governar aquesta institució. De totes maneres, tot i que ella ja ha mostrat la seva disponibilitat per ocupar el càrrec, caldrà que el nomenament es faci oficial amb la corresponent aprovació en el pròxim Ple de la Cambra.

Més info: La Cecot i Eines de País arrasen a la Cambra de Terrassa

 

En aquest sentit, el principal objectiu de Rius serà el de "coordinar la informació que existeix una cambra, fer-la arribar a qualsevol persona del sector empresarial d'aquestes tres poblacions", segons ella mateixa, que argumenta que "a la Cambra hi pertanyen tots els empresaris i autònoms, i cal actualitzar el cens de les activitats econòmiques de les tres poblacions".

Cal destacar que un dels eixos fonamentals de la candidatura 'Cambres: eines de país', que també va guanyar les eleccions a la Cambra de Barcelona, és l'eix independentista. De fet, es tracta d'un projecte impulsat, en part, per l'ANC: "Les cambres no eren accessibles a la gent del poble. Ara podem veure-ho des de dins i treballar per a la gent i pel país", apunta Rius, que a més explica que "l'empresariat ha estat clau per aixecar Catalunya una i una altra vegada, i es tracta de tornar-ho a fer".

 

La santcugatenca ha valorat el futur nomenament com a delegada de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal també des d'una perspectiva més personal, i ha assegurat que li fa "molta il·lusió" i que té "moltes ganes de treballar". Fa uns mesos, el TOT Sant Cugat va entrevistar a Sun Rius.

Més info: Sun Rius: "Els petits empresaris no tenen mania en dir que són independentistes"

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?