Neix Vallès Empresa, una entitat que vol "millorar la capacitat i la formació" d'empreses

El Trade Center ha acollit la conferència inaugural de Vallès Empresa

Sant Cugat ha estat l'escenari del naixement oficial de Vallès Empresa, una nova entitat empresarial, que "pretén ser un punt de trobada d'empreses per intentar millorar la seva capacitat i la seva formació", tal com ha explicat un dels impulsors de l'entitat, Francisco Hidalgo, administrador de Goldwaters & Partners, SL.

A més, Hidalgo ha explicat al Trade Center de Sant Cugat que l'entitat vol ser "transversal" i "apostar per noves tècniques de formació i gestió d'empreses".

El paper de l'administració

Sant Cugat col·labora, com altres ajuntaments de la comarca, amb aquesta nova entitat: "Qualsevol iniciativa empresarial que serveixi per posar en comú els reptes de l'empresariat, i com podem millorar el teixit productiu, sempre és una bona notícia", ha dit Pere Soler, tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport.

 
Francisco Hidalgo i Pere Soler. FOTO: Ferran Mitjà

Francisco Hidalgo i Pere Soler. FOTO: Ferran Mitjà

A més, Soler ha afirmat que "l'associacionisme empresarial és vital per ser reivindicatiu, però a la vegada col·laboratiu amb l'administració", i ha afegit que "cal anar de la mà del teixit empresarial per poder estendre en producció, ocupació i riquesa".

La conferència inaugural: El futur de l'economia

Diferents empresaris i representants d'empreses del Vallès han pogut escoltar l'opinió del professor Oriol Amat, Degà de la UPF Barcelona School of Management i Catedràtic d'Economia Financera i Comptabilitat de la UPF, sobre les perspectives econòmiques pel curs 2019 - 2020, amb l'objectiu de respondre dues preguntes: com estem i cap a on anem.

En aquest sentit, Amat s'ha declarat "no catastrofista", i ha explicat que "som en una fase on el creixement econòmic tendeix a ser menor, però no és una caiguda com la de l'any 2008. No hi haurà una caiguda, sinó dos anys de menys creixement".

Una conferència en la qual el mateix Amat ha donat algunes claus perquè les empreses puguin adaptar-se a la nova situació econòmica que està per venir: "Cal apostar per la innovació, per les persones i per la flexibilitat", ha argumentat el professor, que també ha destacat la importància de "tenir les estructures financeres sanejades"

 
Comentaris

Destaquem