Temps estable i predomini del sol per aquesta setmana

Les temperatures a Sant Cugat es mantindran entre els 20 i els 30 graus durant aquests dies

Inici de setmana amb tranquil·litat meteorològica a Sant Cugat del Vallès segons indica el Meteocat. S'espera que predomini del sol, i temperatures màximes que poden superar lleugerament els 30 graus, mentre que les mínimes estaran al voltant dels 20 graus.

 

Pel que fa a la resta del país, destí turístic de part dels santcugatencs i santcugatenques, la setmana comença amb cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna a partir de migdia al Pirineu i a altres zones de muntanya.

Durant la tarda d'aquest dilluns, 5 d'agost, també podran arribar alguns núvols al terç sud del país, i a partir del vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, mentre que fins a migdia hi haurà alguns intervals de núvols mitjans a punts del sud de la Costa Brava i litoral central.

Pel que fa a la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta en general i se situarà entre 29 i 34 °C al Pirineu i al litoral, entre 34 i 39 °C a Ponent i entre 32 i 37 °C a la resta.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?