'La Bolera', una de les braseries més emblemàtiques

Ofereix carns i verdures a la brasa de la millor qualitat i amb denominació d’origen

El restaurant ‘La Bolera’ ofereix   a Sant Cugat carns i verdures a la brasa de la millor qualitat i amb denominació d’origen.

Proposa una selecció d’entrants freds amb amanides, assortiments de patés, escalivada, espàrrecs, esqueixada de bacallà, pinya amb pernil, xato de la casa, torrades, embotits variats, etc.

Serveix també entrants calents com caragols, gírgoles a la brasa o trinxat i verdures a la brasa com albergínies, calçots, patates a la brasa o carxofes.
El restaurant cuina carns de xai,  vedella, porc, aus i altres animals com conill.

També ofereix guarnicions variades com mongetes del ganxet, patates fregides, pa amb tomàquet i diferents salses com allioli i romesco casolà.

A més, proposa diferents menús per a grups respectant totes les mesures de la COVID-19 per evitar contagiar-se.

El restaurant 'La Bolera' disposa de quatre menjadors amb una decoració rústica i d’acord amb la cuina catalana tradicional. Cadascun dels espais està envoltat per un ambient càlid i confortable, on tant parelles com grups poden gaudir d’un servei cuidat, agradable i professional. Els menjadors estan preparats per acollir còmodament dinars d’empresa i per a grups.

Es troba al centre de Sant Cugat, a la Baixada de l’Alba, 20, a pocs metres de l’aparcament del Monestir.

Si vols gaudir d’una de les braseries més emblemàtiques la ciutat, has de venir a fer un mos a 'La Bolera' Sant Cugat!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem