'Moment tapes', Les tapes són per compartir!

Cinquè 'Moment tapes', l'experiència d'anar de picoteig per Sant Cugat amb una Estrella Damm

Jo sempre he dit una cosa, i és que les tapes són per compartir. Sí, sí, per compartir del tot. No s'hi val només compartir una estona, uns bon moments, un vespre... no. Si un vespre es van a fer tapes, és per compartir-les del tot.

I això és el que he fet al Rancho el paso: compartir dues tapes. El que passa és que, en el meu entendre de compartir, es pot picar dels plats dels altres (això és compartir!), cosa que no a tothom agrada! Però és clar, quan tens davant una tapa (un plat petit, vaja) amb un menjar que t'agrada, és difícil no fer tots els possibles perquè no s'acabi mai!

A El Rancho el Paso ens van posar una tapa de sípia amb sobrassada. D'entrada, jo no les tenia totes, perquè la sobrassada és una cosa que menges, per exemple, per esmorzar, i rarament et menjaràs una sípia a primera hora del matí. Però s'ha de dir que han aconseguit treure partit als dos sabors i la combinació és brutal!

I per això mateix, no podia resistir la temptació d'agafar menjar dels altres plats. La meva tècnica és bastant bona: esperar que l'altre just s'estigui posant la forquilla a la boca per atacar el seu plat. El que passa és que, a la que ho repeteixes més d'una vegada, ja et pillen i intenten que no torni a passar.

Dos tapes en una mateixa nit

Després de tastar la tapa del Rancho el paso, vam anar a tastar la de La Bolera. Allà ja ho vaig tenir més complicat per picar de les altres tapes, perquè els meus amics ja sabien de què anava el tema (i era complicat de pescar ràpidament).

La tapa de La Bolera és una patata amb pebrot, ceba, altres verduretes i botifarró! El millor moment d'aquesta tapa és el moment de tallar-la per la meitat, mig fumejant encara... què bona!

Us he de confessar que a La Bolera estava més preocupada de gaudir de la tapa (tinc una especial debilitat per les verduretes a la brasa!) que d'intentar agafar menjar dels altres plats! 

Una tapa per cada dia

Cervesa i sípia amb sobrada al Rancho el Paso FOTO: Esther Madrona

Aquest cap de setmana i el següent, la santcugatenca Esther Madrona es passejarà per als restaurants que ofereixen tapes per fer un tastet i prendre's un quinto d'Estrella Damm. 

Segueix-nos a les xarxes socials del TOT i a través de (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag) #SantCugatVaDeTapes). 

La ruta de tapes, donava el tret de sortida aquest dijous 15 de setembre. Des de llavors, i fins al pròxim diumenge 25, podreu gaudir de tantes tapes com vulgueu! El preu de cada tapa més canya o quinto és de 2,5€. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem