Dóna-li un toc diferent als teus menjars amb aquestes hamburgueses de patata

Són l'acompanyament perfecte per als teus menjars: un híbrid entre les hamburgueses i les patates

Ingredients

  • 800 g de patates farinoses
  • 1 cullerada de sal
  • 1 rovell d’ou
  • una mica de nou moscada ratllada
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 80 g de cansalada picada ben fina
  • 1 escalunya picada
  • 1/2 branqueta de julivert picat fi
  • una mica de farina per donar forma
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades de crema fresca
  • 1/2 branqueta de cibulet picat ben fi

Recepta

  1. En un cassó bulliu les patates, amb la pella, deixeu que s’evapori durant un curt temps, peleu encara calentes i feu un puré amb un aixafa patates.
  2. Barregeu immediatament amb la sal, el rovell d’ou, la nou moscada i la farina.
  3. Fregiu la cansalada i l’escalunya en una paella, afegiu el julivert i barreja amb el puré de patata.
  4. Sobre una mica de farina espolsada al damunt de la superfície de treball, feu rotllos d’aproximadament uns 6 cm Ø.
  5. Talleu llenques de prop de 2 cm de gruix.
  6. Rostiu durant 3 a 4 minuts a la mantega calenta, banda i banda fins que quedin daurades.
  7. Disposeu sobre les hamburgueses crema fresca i cibulet.

 
Comentaris

Destaquem