Gaudeix d'un bon guisat de patates!

Ingredients

  • 400 g de patates bullides
  • sal, pebre
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades d’oli
  • 250 g de carn picada mixta
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • 150 ml de brou de verdures
  • 80 g de formatge Gouda
  • 200 ml de crema agra
  • 1 cullereta de marduix
  • 1/2 cullereta de pebre vermell suau

Receptes

  1. Deixeu bullir les patates en aigua salada 15 minuts.
  2. Talleu la ceba a daus.
  3. Peleu l’all i piqueu ben fi. Escalfeu l’oli i salteu la carn picada fins que prengui un color marró.
  4. Afegiu la ceba, l’all i sofregiu fins que comenci a enrossir. Incorporeu el tomàquet i sofregiu breument.
  5. Desglaceu amb el brou de verdures i cuineu fins que comenci a espessir. Assaoneu amb sal i pebre.
  6. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Escorreu les patates, deixeu refredar, peleu i talleu a rodelles. Ratlleu el formatge.
  7. Barregeu la crema agra amb el marduix, el pebre vermell, el formatge, i assaoneu.
  8. Feu capes de patates i pastís de carn en una safata refractària.
  9. Esteneu la barreja de crema agra pel damunt, i cuineu al forn preescalfat durant 20 minuts.

 
Comentaris

Destaquem