contingut promocionat


logo matilda

 

 

La cuina per a maridar

Matilda entra aquest any 2019 en el seu 20è aniversari

En un escenari privilegiat, una antiga església de la qual es conserva l’estructura, i amb una cuidada decoració amb elements modernistes, el restaurant Matilda entra aquest any 2019 en el seu 20è aniversari (al novembre). Un moment òptim per a celebrar que la nostra ciutat gaudeix d’un dels restaurants més emblemàtics de la comarca i de la qual ja s’ha convertit en un bon referent.

 

Tant la carta, el menú del dia, com el del cap de setmana o els menús especials (de tapes o per grups) ofereixen una cuina d’alta qualitat elaborada amb productes frescos del dia amb una acurada elaboració i presentació acompanyades d’un excel·lent servei. Una variada oferta gastronòmica que adopta més singularitat en poder maridar-se amb una gran varietat de cerveses artesanes d’elaboració pròpia, totalment naturals i, per suposat, amb el segell de “made in Sant Cugat”.

 
Captura de pantalla 2019 04 11 a las 12.23.51

I per anar “fent boca”, us recomanem uns quants “imprescindibles”: el tartar de salmó fumat; el risotto amb confit d’ànec i ceps; pizzes com la “Ros” o la “Torr”; la tonyina a la planxa; els daus de vedella i foie o qualsevol de les hamburgueses de 300 g. I per a endolcir-ho, la crema de mango o la crepe amb gelat de nata us deixaran més que satisfets. Que vagi de gust! 

Fins al més mínim detall

 
Comentaris

Destaquem